DANONE recunoaste minciuna. Toti producatorii folosesc bacterii din FLORA VAGINALA, RECT, FECALE SI TRACTUL URO-GENITAL modificate genetic, din EXCREMENTE DE PORCI SI ALTE ANIMALE. - Activia si Actimel nu au efecte benefice asupra sanatatii, sunt NOCIVE !
Gigantul producator de iaurturi Danone nu va mai promova in reclamele sale din Statele Unite benefiiciile pentru sanatate, in cazurile Actimel si Activia, deoarece s-a descoperit ca, de fapt, acestea nu au atributele pretinse. Potrivit presei britanice, cel mai mare producator de iaurturi din lume a marturisit ca a exagerat in reclamele produselor, care, de fapt, nu au acele beneficii prezentate. Astfel, Danone a fost de acord sa nu mai spuna in spot-urile de televiziune ca Activia imbunatateste tranzitul intestinal, iar despre Actimel ca intareste sistemul imunitar.
Putina lume stie ce mananca. Si mai putina lume citeste ambalajul la ce mananca. Iar si mai putina lume are notiuni de microbiologie
Iaurturile probiotice, o inventie a
concernelor americane, contin bacterii care nu
au fost folosite, inainte, niciodata in alimentatie. Una din
aceste bacterii este specia “Bifidobacterium bifidum”. Aceste
bacterii se gasesc de obicei in flora vaginala, in rect, si in
tractul uro-genital, in excremente de porci si alte animale.
Aceste bacterii nu sunt
prezente in mod normal niciodata in intestinele subtiri, in stomac sau in gura, numai
daca omul a avut contact direct cu cele de mai sus. Aceste bacterii
bifide nu supravietuiesc de regula acidul din stomac atunci cand
sunt ingurgitate pentru a nu perclita flora din intestine, in special
din cel subtire.
Concernele nu numai ca ni le-au introdus in iaurturi,
insa le-au mai si modificat genetic ca sa supravietuiasca
acidului din stomac. De aici se vede
si reavointa si perversitatea celor care le-au desemnat pentru
consumul inconstient al umanitatii moderne.
Prin intermediul iaurtului “probiotic” folosit ca un cal
troian microbilogic aceste bacterii vaginale si fecale modificate
genetic ajung in intestinul subtire al omului. Si acest lucru duce automat la tot felul de probleme ulterioare caci prin ele se schimba
automat flora naturala, care este
inlocuita cu o flora tipic vaginala. Danone & Co va creeaza deci un fel de flora vaginala
in intestine, ceva contrar naturii umane si cu efecte nocive pentru sanatate.
Cunoscutul specialist in tehnica alimentara Udo Pollmer, care
apare des la televiziunea germana ca specialist in domeniu pe teme de alimentatie,
a facut cunoscut acest fapt in una din cartile sale. Insa cui ii pasa?
Concernele nu numai ca ni le-au introdus in iaurturi, insa le-au mai si modificat genetic ca sa supravietuiasca acidului din stomac. De aici se vede si reavointa si perversitatea celor care le-au desemnat pentru consumul inconstient al umanitatii moderne.
Prin intermediul iaurtului “probiotic” folosit ca un cal troian microbilogic aceste bacterii vaginale si fecale modificate genetic ajung in intestinul subtire al omului. Si acest lucru duce automat la tot felul de probleme ulterioare caci prin ele se schimba automat flora naturala, care este inlocuita cu o flora tipic vaginala. Danone & Co va creeaza deci un fel de flora vaginala in intestine, ceva contrar naturii umane si cu efecte nocive pentru sanatate.
Cunoscutul specialist in tehnica alimentara Udo Pollmer, care apare des la televiziunea germana ca specialist in domeniu pe teme de alimentatie, a facut cunoscut acest fapt in una din cartile sale. Insa cui ii pasa?
“Bacteriile profane de iaurt nu au obiceiul sa se
lipeasca de peretii intestinelor caci ele traiesc din lapte proaspat si nu din
lucrurile digerate. Pe de alta parte bacteriile probiotice nu
sunt in stare sa faca lapte gros, caci aceasta sarcina o au bacteriile
lactoacide. De aceea pretioasele bacterii (probiotice) se introduc, se
amesteca pe alta cale, ulterior, in iaurtul deja fermentat”. (Udo Polmmer).
“Bacteriile din fecale si din secretiile vaginale sunt bacterii care, dupa microbiologul alimentar Prof. Michael Teuber, reprezinta noi specii. Bacterii la care lucreaza si tehnologii genetice, care provin din fecale de porc sau din intestine de sobolani. Bacterii a caror specie nici nu este definita clar si care au fost testate fara scrupule si la sugari. Aici trebuie specificat ca bacteriile bifide pot fi si patogene, asa cum avertizeaza specialistul elvetian. Unele bacterii bifide pot provoca carii si chiar meningita” - spune Udo Polmmer.
Deci aceste bacterii nici macar nu pot produce iaurt din lapte! Ele sunt amestecate in iaurt dupa ce acesta a fermentat. Consumul produselor probiotice poate deci sa afecteze flora intestinala. Pentru microbiologi acest lucru nu este o surpriza. La urma urmei nici o bacterie nu are chef sa se lupte cu alti patogeni. Bacteriile se cearta mai degraba cu rudele lor, care au aceleasi preferinte alimentare la trocul cu mancare. Si intradevar, indicii despre efectul nociv al produselor probiotice nu lipsesc. In anul 2000 presa germana scria "iaurturile probiotice pot periclita viata”.
“Bacteriile din fecale si din secretiile vaginale sunt bacterii care, dupa microbiologul alimentar Prof. Michael Teuber, reprezinta noi specii. Bacterii la care lucreaza si tehnologii genetice, care provin din fecale de porc sau din intestine de sobolani. Bacterii a caror specie nici nu este definita clar si care au fost testate fara scrupule si la sugari. Aici trebuie specificat ca bacteriile bifide pot fi si patogene, asa cum avertizeaza specialistul elvetian. Unele bacterii bifide pot provoca carii si chiar meningita” - spune Udo Polmmer.
Deci aceste bacterii nici macar nu pot produce iaurt din lapte! Ele sunt amestecate in iaurt dupa ce acesta a fermentat. Consumul produselor probiotice poate deci sa afecteze flora intestinala. Pentru microbiologi acest lucru nu este o surpriza. La urma urmei nici o bacterie nu are chef sa se lupte cu alti patogeni. Bacteriile se cearta mai degraba cu rudele lor, care au aceleasi preferinte alimentare la trocul cu mancare. Si intradevar, indicii despre efectul nociv al produselor probiotice nu lipsesc. In anul 2000 presa germana scria "iaurturile probiotice pot periclita viata”.
Cauza acestor scandaluri era un congres medicinal in
Birmingham
unde imunologul vienez Dr. Wolfgang Graninger isi prezentase
rezultatele cercetarilor. Conform acestora, iaurturile
probiotice pot duce, la persoanele cu
sistemul imunitar slabit, la boli periculoase ca meningita, pneumonia sau
septicemia. La acest congres a fost prezentat cazul unui diabetic mai in varsta care a primit de la
consumul de probiotce un abces la ficat si care a putut fi salvat doar prin
operatie.
Seful spitalului vienez, Dr. Elisabeth Pittermann a scos dupa aceasta
intamplare iaurturile probiotice din menu-ul spitalului. Firma
Scheitz din Andechs care produce iaurturi ecologice a eliminat bacteriile
probiotice din lista de ingrediente. „Cine
vinde cu placere produse care contin bacterii, care atunci cand sunt gasite
de specialistii in igiena reprezinta o dovada de contaminare fecala?” (Udo
Polmmer)
Problema si mai mare este ca, de la introducerea “proboticelor”,
concernele au convins, incetul cu incetul, ori prin persuativitatea tipic
americana, ori prin pretul mai mic al culturilor acestora. Cam toti
producatorii de iaurturi, folosesc aceste bacterii nocive la preparat iaurtul,
asa ca este greu de gasit un iaurt natural facut cu bacterii traditionale.
Acestea proveneau inainte de la vitel sau vaca. Dupa Pollmer ele se numesc Streptococcus
thermophilus si Lactobacillus bulgaricus.
In Germania este acum foarte greu de gasit un
iaurt care sa nu aiba culturi bifide.
Cu alte cuvine, este greu de gasit un iaurt care nu este produs din
bacterii vaginale si fecale. Mancam caca… fara sa stim, fiindca ii credem
orbeste pe cei care fac reclama la TV. Asta e.
sursa : viatasisanatate.ro
Seful spitalului vienez, Dr. Elisabeth Pittermann a scos dupa aceasta intamplare iaurturile probiotice din menu-ul spitalului. Firma Scheitz din Andechs care produce iaurturi ecologice a eliminat bacteriile probiotice din lista de ingrediente. „Cine vinde cu placere produse care contin bacterii, care atunci cand sunt gasite de specialistii in igiena reprezinta o dovada de contaminare fecala?” (Udo Polmmer)
Problema si mai mare este ca, de la introducerea “proboticelor”, concernele au convins, incetul cu incetul, ori prin persuativitatea tipic americana, ori prin pretul mai mic al culturilor acestora. Cam toti producatorii de iaurturi, folosesc aceste bacterii nocive la preparat iaurtul, asa ca este greu de gasit un iaurt natural facut cu bacterii traditionale.
Acestea proveneau inainte de la vitel sau vaca. Dupa Pollmer ele se numesc Streptococcus thermophilus si Lactobacillus bulgaricus. In Germania este acum foarte greu de gasit un iaurt care sa nu aiba culturi bifide.
Cu alte cuvine, este greu de gasit un iaurt care nu este produs din bacterii vaginale si fecale. Mancam caca… fara sa stim, fiindca ii credem orbeste pe cei care fac reclama la TV. Asta e.